Testul SAT de sambata, 3 dec, va avea loc la Gimnaziul CNMB din str Nicolae Iorga nr 16. 

Candidatii se vor prezenta la ora 7.30 cu act de identitate si Registration Ticket, 5 creioane B2 ascutite, radiera buna, calculator. Masca, dezinfectant, apa, pachetel cu mancare. Nu au voie sa intre in cladire cu telefoanele deschise. Acestea nu vor fi atinse pana la iesirea din cladire, la finalizarea testului. 
In sala vor intra doar cu actul de identitate, Registration Ticket, creioane,calculator. Restul de obiecte personale- in sala de asteptare. Creioanele mecanice sunt interzise.
Cand ajungeti la scoala, mergeti la usa de intrare si spuneti la ce ex sunteti inscrisi. Veti fi condusi la sala de asteptare si apoi in sala de examen.
Va dorim succes!
Examenele Cambridge de sambata, 3 dec si duminica, 4 decembrie vor avea loc la Gimnaziul CNMB din str Nicolae Iorga nr 16. 
Candidatii se vor prezenta la ora 7.40 cu act de identitate, 5 creioane B2 ascutite si un stilou sau pix cumina albastra, radiera buna. Masca, dezinfectant, apa, pachetel cu mancare. Nu au voie sa intre in cladire cu telefoanele deschise. Acestea nu vor fi atinse pana la iesirea din cladire, la finalizarea testului. 
In sala vor intra doar cu actul de identitate, creioane,pix/stilou. Creioanele mecanice sunt interzise.
Cand ajungeti la scoala, mergeti la usa de intrare si spuneti la ce examen sunteti inscrisi. Veti fi condusi la sala de asteptare si apoi in sala de examen.
Va dorim succes!
P.S. Există un  Grup Whatsapp pe care va rugam sa il verificati. Acolo veti gasi toate informatiile despre examene, iar prof. coordonator, Doamna Florina Jasmine Niculescu, va va raspunde la intrebari, daca aveti. 

CATEDRE

Limbă & comunicare

 

Citește mai mult

CATEDRE

Matematică & Informatică

Citește mai mult

CATEDRE

Știinte  ale  naturii 

 

Citește mai mult

CATEDRE

Om & Societate     Educații & Tehnologii

Citește mai mult