Festivalul internaţional de teatru pentru elevi APLAUZE, ediţia a XII-a, se va desfășura în perioada 23- 26 mai 2021)și va avea două secțiuni:
- pentru secțiunea A - veți trimire un filmuleț ce va conţine o secvenţă de 10 - 15 minute din spectacolul care va fi prezentat la festival, dacă se va putea desfășura fizic;
ÎN CAZUL ÎN CARE SITUAȚIA EPIDEMIOLOGICĂ NU PERMITE ÎNTÂLNIREA MEMBRILOR TRUPEI PENTRU FILMAREA SECVENȚEI, VĂ PROPUNEM O EDIȚIE DE TEATRU RADIOFONIC. ÎN ACEST CAZ, TRUPA TREBUIE SĂ TRIMITĂ PIESA COMPLETĂ, ÎNCADRÂNDU-SE ÎN CELE 40 DE MINUTE OBLIGATORII.
- pentru secțiunea B – veți trimite un filmuleț de aproximativ 15 minute cu un scenariu original având ca subiect o secvență din viața marelui domnitor Mircea cel Bătrân.
VĂ INVITĂM SĂ FIȚI CÂT MAI CREATIVI, SCENARIUL NEFIIND OBLIGATORIU BAZAT PE FAPTE REALE, CI UNUL CARE SĂ COMPLETEZE PERSONALITATEA ȘI PREOCUPĂRILE MARELUI DOMNITOR.
Introducerea în Regulament a secțiunii B celebrează 125 de ani de activitate a Colegiului Național ”Mircea cel Bătrân” și este obligatorie pentru toate trupele participante.
Vom lansa link-ul de înscriere la începutul lunii martie, toate materialele urmând să fie trimise de voi până la data de 16 aprilie 2021.
Vă dorim toate cele bune, sănătate și bucurii!
Să ne revedem sănătoși!
Echipa “Aplauze”
 
 

CATEDRE

Limbă & comunicare

 

Citește mai mult

CATEDRE

Matematică & Informatică

Citește mai mult

CATEDRE

Știinte  ale  naturii 

 

Citește mai mult

CATEDRE

Om & Societate     Educații & Tehnologii

Citește mai mult