Înmatricularea elevilor admiși în clasa a V-a în anul școlar 2020-2021 se face în perioada 21 - 31 iulie 2020, în următoarele modalități :

1. Tipăriți fișa atașată, o completați, semnați și atașați documentele solicitate, le trimiteți pe adresa de mail a școlii This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , iar în perioada 1 - 10 septembrie vă prezentați la Secretariatul școlii cu ”Certificatul de naștere” al elevului ÎN ORIGINAL, în vederea aplicării conformității cu originalul.  Neprezentarea în vederea acestei proceduri atrage anularea dreptului la înmatriculare.

2. Tipăriți fișa atașată, o completați , cu copiile solicitate și ”Certificatul de naștere ” în original și vă prezentați pentru depunere la Secretariatul școlii în perioada 21 -31 iulie 2020, între orele 10,00 - 12,00 . Având în vedere situația sanitară , vă recomandăm , în măsura posibilului, să veniți după cum urmează : primii 10 admiși în data de 21 iulie, următorii 10 în data de 22 iulie, ș.a.m.d.

pdf mic     Fișă de înmatriculare clasa a V-a

 

CATEDRE

Limbă & comunicare

 

Citește mai mult

CATEDRE

Matematică & Informatică

Citește mai mult

CATEDRE

Știinte  ale  naturii 

 

Citește mai mult

CATEDRE

Om & Societate     Educații & Tehnologii

Citește mai mult